En

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוף אפוי בתנור עם ענבי טלי

חגית שריד, בת חפר

החומרים:

2 כפות יין אדום מתוק
כף רוטב סויה
2 כפות שמן
1/2 כוס יין אדום יבש
3 שיני שום חתוכות
כפית מלח
1/2 כפות פלפל
1/4 כפית אגוז מוסקט
עוף מחולק ל-8
כוס וחצי ענבי טלי

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את חומרי המשרה, מוסיפים את העוף ומניחים לשעתיים לפחות.
מכניסים את העוף והמשרה לתבנית אפיה, מכסים את התבנית במכסה או בנייר כסף ואופים 30 דקות בחום בינוני (180 מעלות).
פותחים את המכסה, מפזרים את הענבים על העוף, אופים ללא מכסה עד להשחמה יפה של העוף.

למתכונים נוספים

ג'ינגלים

כתבות עיתונות על ענבי טלי

כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית

כתבות וידאו בכל הערוצים

דילוג לתוכן