En

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

זחלי גזר וענבים

נשנוש בריא ומצחיק - פעילות אוכל בריא לילדים

מאת: שרית נובק, מיס פטל

החומרים:

גזרים או מלפפונים
גבינת שמנת
ענבים
פרוסות מוצרלה
טוש אכיל

אופן ההכנה:

חוצים את הגזרים או מלפפונים לאורכם. מכניסים גבינה לשקית זילוף ומזלפים פס של גבינה לאורך כל חצי גזר או מלפפון.

מסדרים את הענבים – לראש הזחל מניחים ענב עומד ולגוף ענבים שוכבים.

חותכים קליפת מלפפון לרצועות דקיקות, יוצרים שני חורים עם שיפוד בחלק העליון של הראש ומכניסים לתוכם את מקלות המלפפון (למחושים).

לעיניים: קורצים עיגולים קטנים מפרוסת מוצרלה. מציירים נקודה שחורה באמצע כל עיגול עם טוש אכיל, ומדביקים לפנים עם מעט גבינת שמנת.

 

 

מתוך אתר מאקו – ענבים ונהנים

למתכונים נוספים

ג'ינגלים

כתבות עיתונות על ענבי טלי

כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית

כתבות וידאו בכל הערוצים

דילוג לתוכן