זחלי גזר וענבים
נשנוש בריא ומצחיק - פעילות אוכל בריא לילדים
מאת: שרית נובק, מיס פטל
החומרים:
גזרים או מלפפונים
גבינת שמנת
ענבים
פרוסות מוצרלה
טוש אכיל
אופן ההכנה:
חוצים את הגזרים או מלפפונים לאורכם. מכניסים גבינה לשקית זילוף ומזלפים פס של גבינה לאורך כל חצי גזר או מלפפון.
מסדרים את הענבים – לראש הזחל מניחים ענב עומד ולגוף ענבים שוכבים.
חותכים קליפת מלפפון לרצועות דקיקות, יוצרים שני חורים עם שיפוד בחלק העליון של הראש ומכניסים לתוכם את מקלות המלפפון (למחושים).
לעיניים: קורצים עיגולים קטנים מפרוסת מוצרלה. מציירים נקודה שחורה באמצע כל עיגול עם טוש אכיל, ומדביקים לפנים עם מעט גבינת שמנת.
מתוך אתר מאקו – ענבים ונהנים
למתכונים נוספים
הכל
סלטים
לילדים
מאפים
קינוחים
עיקריות
ראשונות
הכל
סלטים
לילדים
מאפים
קינוחים
עיקריות
ראשונות