En

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כבדי עוף עם ענבי טלי ותפוחים

איריס צור, מעוז ציון

החומרים:

בצל חתוך לטבעות
2 תפוחים פלוחים
כוס ענבי טלי שטופים
כבדי עוף
כף ברנדי 777
קורט מלח
חצי כפית אבקת מרק עוף
חצי כפית פלפל
חצי כפית כמון
עלי נענע

אופן ההכנה:

מטגנים את טבעות הבצל בשמן עד לקבלת גוון זהבהב.
מוסיפים את כבדי העוף ומטגנים.
מוסיפים את הברנדי, המלח, הפלפל, הכמון ואבקת מרק העוף.
לאחר כ-6 דקות מוסיפים את תפוחי העץ ואח"כ את הענבים.
מכסים במכסה לעוד כ-3-4 דקות.
מגישים על מחית תפוחי אדמה, ומקשטים בעלי נענע.

למתכונים נוספים

ג'ינגלים

כתבות עיתונות על ענבי טלי

כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית

כתבות וידאו בכל הערוצים

דילוג לתוכן