En

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ממרח זרעי דלעת, קרוסטיני וענבים

מנת פתיחה פשוטה עם טוויסט

מאת: רועי סלע, חקלאי ובשלן נהדר

החומרים:

1 קילו זרעי דלעת

כחצי כוס שמן זית

בגט או לחם איכותי

גבינת עיזים שאתם אוהבים

אשכול ענבים ללא חרצנים

מלח, פלפל

הוראות ההכנה:

מערבבים 80% מזרעי הדלעת עם קצת מים ומלח,

פורסים בשכבה דקה על תבנית אפיה וקולים ב 160 מעלות כ 25 דקות, חשוב שלא ישרף!

מקררים, מוסיפים את 20% זרעי הדלעת הנוספים.

טוחנים במעבד מזון (בפולסים, שישאר קצת גרגירי) תוך זילוף שמן הזית,
כמות שמן הזית תלויה במרקם שאתם רוצים לקבל.

פורסים על בגט או לחם איכותי,

מוסיפים פרוסות גבינת עיזים טעימה,

מנקדים עם חצאי ענבים

ומכניסים לתנור ל-3 דקות.

למתכונים נוספים

ג'ינגלים

כתבות עיתונות על ענבי טלי

כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית

כתבות וידאו בכל הערוצים

דילוג לתוכן