En

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת קרם מסקרפונה וענבים

עוגה צבעונית וזריזה לעצלנים

מאת: רועי סלע, חקלאי ובשלן נהדר

החומרים:

1 חבילת בצק פריך קנוי

2 חבילות קרם מסקרפונה (קרם! לא גבינה)

פרוסות ענבים או ענבים חצויים, ממגוון צבעים וללא חרצנים

הוראות ההכנה:

1. אופים את הבצק בתבנית פאי

2. כשמתקרר מורחים את הקרם

3. מקשטים בפרוסות ענבים בשלל צבעים, כיד הדימיון הטובה עליכם – לבבנות, עיגולים, גלים, פסים וכו'

למתכונים נוספים

ג'ינגלים

כתבות עיתונות על ענבי טלי

כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית

כתבות וידאו בכל הערוצים

דילוג לתוכן