שיפודי ענבים קפואים
קינוח אישי, חגיגי לשבועות, כמות ל-8 גביעים
החומרים:
ענבים גדולים ומתוקים, 5 לכל שיפוד
עלי נענע טריים
שיפודים
אופן ההכנה:
מפרידים את הענבים מהאשכול, שוטפים היטב ומייבשים קלות בנייר מגבת,
משפדים חמישה ענבים על כל שיפוד, וביניהם משבצים עלי נענע. מקפיאים לשש שעות לפחות.
כשמוציאים את השיפודים מהמקפיא, כדאי להמתין 2-3 דקות לפני שנוגסים בהם.
למתכונים נוספים
הכל
סלטים
לילדים
מאפים
קינוחים
עיקריות
ראשונות
הכל
סלטים
לילדים
מאפים
קינוחים
עיקריות
ראשונות