נשנוש בריא ומצחיק - פעילות אוכל בריא לילדים
מאת: שרית נובק, מיס פטל
גזרים או מלפפונים
גבינת שמנת
ענבים
פרוסות מוצרלה
טוש אכיל
חוצים את הגזרים או מלפפונים לאורכם. מכניסים גבינה לשקית זילוף ומזלפים פס של גבינה לאורך כל חצי גזר או מלפפון.
מסדרים את הענבים – לראש הזחל מניחים ענב עומד ולגוף ענבים שוכבים.
חותכים קליפת מלפפון לרצועות דקיקות, יוצרים שני חורים עם שיפוד בחלק העליון של הראש ומכניסים לתוכם את מקלות המלפפון (למחושים).
לעיניים: קורצים עיגולים קטנים מפרוסת מוצרלה. מציירים נקודה שחורה באמצע כל עיגול עם טוש אכיל, ומדביקים לפנים עם מעט גבינת שמנת.
מתוך אתר מאקו – ענבים ונהנים
כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית