En

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כוסות פילו במילוי קרם וניל וענבים מזוגגים

מתכון קלאסי להגשה בארוחות קלילות

מאת: השף סהר רפאל, מסעדת כרמים

החומרים:

עלי פילו
100 גרם חמאה מומסת
1 כוס סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה
4 טיפות תמצית וניל
1 כוס ענבים אדומים וירוקים

אופן ההכנה:

פורשים את עלי הפילו על משטח העבודה, מורחים אותם בחמאה ומפזרים כחצי כוס סוכר. חותכים לריבועים. מניחים בתבנית שקעים מסיליקון שלושה ריבועים בכל תבנית ומהדקים. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-5 דקות או עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן.

מקציפים את השמנת ואת תמצית הווניל לקצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף.

שמים את הענבים בסיר קטן ובוזקים עליהם את שארית הסוכר. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהענבים מתרככים והסוכר נמס מעט ונדבק לפירות. מסירים מהאש ומצננים.

הרכבה: מוציאים את כוסות הפילו מתבנית השקעים, מזילים פנימה את הקצפת ומניחים מעל את הענבים המזוגגים. מזלפים מעט מהנוזלים שנותרו בסיר שבו בושלו הענבים

למתכונים נוספים

ג'ינגלים

כתבות עיתונות על ענבי טלי

כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית

כתבות וידאו בכל הערוצים

דילוג לתוכן