סביצ'ה אינטיאס חלבי בנגיעות ענבים
מנת פתיחה של סביצ'ה אינטיאס עם סלט בזיליקום, ענבים וקרם גבינת עזים, מתכון ל-3 מנות
השף סהר רפאל, מסעדת כרמים
החומרים (3 מנות):
גליל גבינת עזים רכה ("פרומעז" או גבינה דומה)
1/4 כוס יוגורט עזים
כ-1/4 כוס שמן זית
200 גרם פילה אינטיאס, נקי מעצמות ומעור, חתוך לקוביות בגודל 2-1 ס"מ
חופן עלי בייבי בזיליקום קצוצים
כ-15 ענבים סגולים וירוקים, חצויים
מיץ לימון לפי הטעם
2 צנוניות, חצוית ופרוסות דק
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
להכנת קרם גבינת העיזים:
שמים את גבינת העזים בקערה ומרככים אותה בעזרת מזלג. מוסיפים את היוגורט בהדרגה, כדי שלא ייווצרו גושים: יוצקים בכל פעם מעט על הגבינה ומערבבים היטב עם מטרפה (אפשר להיעזר בבלנדר ידני או במעבד מזון).
מתבלים במלח, פלפל ומעט שמן. מכניסים לשק זילוף ומניחים במקרר.
להכנת הסביצ'ה
שמים את הדג בקערה נקייה, ומתבלים בשמן זית, מלח גס ופלפל שחור. מוסיפים את הבזיליקום, הענבים, הצנונית ומיץ לימון, ומערבבים היטב.
להרכבת המנה:
מזלפים את קרם הגבינה בצלחות ארוכות – יוצרים בכל צלחת 4 תלוליות של קרם.
מניחים מהסביצ'ה לצד תלוליות הקרם ומזלפים מעל מעט שמן זית.
אפשר להגיש את המנה עם צנימים
למתכונים נוספים