משקה שעושה שמח
מאת: רן נאמן, חקלאי וברמן
חופן ענבים סגולים וירוקים ללא חרצנים
חופן נענע
100 סמ”ק אוזו (2 כוסות אספרסו)
מיץ לימון בכמות של 1 ליים
מי סוכר (לא חובה) – חצי כפית סוכר מומסת ב-50 סמ”ק מים חמים
ג’ינג’ר אייל או מיי טוניק
להגשה – עלה נענע וענבים חצויים בשני צבעים
הכניסו לשייקר חופן ענבים סגולים וירוקים וכתשו אותם.
הוסיפו למחית חופן נענע, אוזו, מיץ לימון, ומעט מי סוכר (לא חובה).
כותשים יחד היטב, מנערים ומסננים לתוך כוס מלאה בקוביות קרח.
לסיום ניתן להשלים עם ג’ינג’ר אייל,
להוסיף פנימה נענע וכמה ענבים חצויים בשני צבעים בשביל הגיוון והטעם –
והרי לכם מתכון מנצח לקיץ הרותח.
כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית