En

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שיפודי ענבים קפואים

קינוח אישי, חגיגי לשבועות, כמות ל-8 גביעים

החומרים:

ענבים גדולים ומתוקים, 5 לכל שיפוד
עלי נענע טריים
שיפודים

אופן ההכנה:

מפרידים את הענבים מהאשכול, שוטפים היטב ומייבשים קלות בנייר מגבת,
משפדים חמישה ענבים על כל שיפוד, וביניהם משבצים עלי נענע. מקפיאים לשש שעות לפחות.
כשמוציאים את השיפודים מהמקפיא, כדאי להמתין 2-3 דקות לפני שנוגסים בהם.

למתכונים נוספים

ג'ינגלים

כתבות עיתונות על ענבי טלי

כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית

כתבות וידאו בכל הערוצים

דילוג לתוכן