ריבת ענבי טלי
השף סהר רפאל, ממסעדת כרמים
החומרים:
1 ק"ג סוכר
1 ק"ג ענבים
1 מקל וניל
אופן ההכנה:
מניחים את הענבים בקערה,
מפזרים מעליהם את הסוכר ומערבבים.
מניחים למשך כשעתיים.
מניחים בסיר את הענבים עם הסוכר ומבשלים במשך שעה על אש נמוכה.
מוסיפים את מקל הווניל וממשיכים לבשל עוד כשעה.
אם רוצים את הריבה נוזלית – מסירים את הסיר מהאש.
אם מעדיפים אותה סמיכה יותר, ממשיכים לבשל עד הגעה למרקם הרצוי.
שומרים בצנצנת סגורה היטב.
למתכונים נוספים
הכל
סלטים
לילדים
מאפים
קינוחים
עיקריות
ראשונות
הכל
סלטים
לילדים
מאפים
קינוחים
עיקריות
ראשונות