En

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט מוצרלה וענבי טלי

סלט מרענן וססגוני עם נגיעות גבינה

שף סהר רפאל, ממסעדת כרמים

החומרים:

חופן ענבים ללא חרצנים
חופן כוסברה
שן שום פרוסה דק
כ-10 כדורי בייבי מוצרלה
חופן עלי בייבי

רוטב ויניגרט:

חצי לימון
2 כפות דבש
כף חרדל דיז׳ון
חצי כוס פטרוזיליה
חצי כוס כוסברה
3 שיני שום
2 ענפי טימין
רבע כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

שמים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב, למעט שמן הזית ומיץ התפוזים. מערבבים תוך כדי שמזליפים פנימה את השמן והמיץ לסירוגין. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.

מוסיפים רוטב לפי הטעם, מערבבים היטב ומגישים. ניתן לשמור את הרוטב במקרר עד 5 ימים

למתכונים נוספים

ג'ינגלים

כתבות עיתונות על ענבי טלי

כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית

כתבות וידאו בכל הערוצים

דילוג לתוכן