אגוזים ענבים וכוסברה הופכים את סלט הגזר המוכר והותיק לסלט רענן ועכשווי
3-4 מנות
1/3 כוס תרכיז מיץ תפוזים, לא מהול
כף מיץ ליים (או לימון)
פלפל ירוק חריף טרי, נקי מחרצנים וקצוץ דק (או כמות אחרת, לפי הטעם)
חצי כפית מלח
3 גזרים גדולים מגוררים במגררת גסה
2 כוסות ענבי טלי אדומים, ירוקים ו/או שחורים, חצויים וללא חרצנים
כוס קולורבי מגורר גס
חצי כוס כוסברה קצוצה
חצי כוס אגוזים קלויים ומלוחים קצוצים גס
בקערית קטנה ערבבו את תרכיז התפוזים, מיץ ליים, צ’ילי ומלח.
בקערת הגשה נפרדת ערבבו את שאר מרכיבי הסלט. צקו את הרוטב וערבבו היטב, שמרו בקירור עד ההגשה.
כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית