סלט לבוהריים קייצי
מאת: תמר עזאני, כורמת בענבי טלי
להכנת הקינואה:
1 כוס קינואה אדומה, שטופה היטב ומסוננת
3/4 1 כוסות מים
קצת מלח
גמבה, גזר, בצל – קצוצים דק
אשכול ענבים חתוכים
מלח ופלפל שחור
מיץ מחצי לימון
3-4 כפות שמן זית
את הקינואה מבשלים במים רותחים, ממש כמו אורז. ברגע שהיא נפתחת מוציאים אותה, מסננים מהמים ונותנים לה להתקרר.
מוסיפים איזה ירקות שרוצים – גמבות במגוון צבעים, גזר, בצל סגול, נקטרינה וענבים חתוכים בצבעים שונים.
לתיבול יש להוסיף קצת שמן זית, מלח, פלפל ולימון
כל מה שנשאר לעשות זה לקבל ים של מחמאות. בתאבון!
כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית