איריס צור, מעוז ציון
בצל חתוך לטבעות
2 תפוחים פלוחים
כוס ענבי טלי שטופים
כבדי עוף
כף ברנדי 777
קורט מלח
חצי כפית אבקת מרק עוף
חצי כפית פלפל
חצי כפית כמון
עלי נענע
מטגנים את טבעות הבצל בשמן עד לקבלת גוון זהבהב.
מוסיפים את כבדי העוף ומטגנים.
מוסיפים את הברנדי, המלח, הפלפל, הכמון ואבקת מרק העוף.
לאחר כ-6 דקות מוסיפים את תפוחי העץ ואח”כ את הענבים.
מכסים במכסה לעוד כ-3-4 דקות.
מגישים על מחית תפוחי אדמה, ומקשטים בעלי נענע.
כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית