מנת פתיחה מפתיעה וטעימה!
מאת: השף סהר רפאל, מסעדת כרמים
150 גרם סלמון טרי ללא עור וללא עצמות
מיץ מ-1/2 לימון
3 כפות שמן זית
1 שן שום קצוצה
חופן עלי כוסברה קצוצים
1/2 בצל סגול קצוץ
מלח ופלפל שחור גרו
10 ענבי טלי מסוג סייבל (שחורים וארומטיים במיוחד) חתוכים לרבעים
פורסים את הסלמון לרצועות דקות. שמים בקערה ומטפטפים עליו מחצית מכמות מיץ הלימון.
ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב.
בקערה נוספת מניחים את הענבים, מוסיפים בצל סגול, כוסברה, שום ואת יתרת מיץ הלימון. ממליחים, מפלפלים ומערבבים היטב.
מניחים כף סביצ’ה בקעריות קטנות או בכוסות יין ומעל את סלסת הענבים
כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית