סלט פשוט ומנצח
רחלי קרוט
בין שלל הזנים שמגדלים בכרמים היפהפיות של החקלאים, חלקם אתם בטוח מכירים כמו אוטום קריספ וביג פרל וחלקם עדיין בפיתוח, בלט במיוחד זן הסייבל שנמצא עכשיו בשיאו ומככב בשווקים עד סוף יולי-תחילת אוגוסט. מדובר על ענבים שחורים, מתוקים ועסיסיים, מאוד פציחים ומיוחדים. לענבים האלה יש טעם שמזכיר קצת מוסקט והם ממש כמו סוכריות קטנות. למרות הסטיגמה, הלא נכונה, לענבים האלה אין גרעינים והם מפוצצים במיץ מתוק ומתהדרים בקליפה פציחה. לקח לי בדיוק שנייה כדי להתאהב בהם.
1 שקית מיקס עלים ירוקים (רוקט/אורוגולה/תרד/עלי סלק)
½ כוס פקאנים טבעיים
1 כוס ענבי סייבל
– קוצצים את הפקאנים וקולים על מחבת חמה, ללא שמן, עד שיש ניחוח משגע. מצננים.
– חוצים את הענבים לחצי.
– בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים ומגישים מיד.
– במידה ומגישים את הסלט בארוחה חלבית ניתן להוסיף צ’אנקים של גבינה כחולה או גבינת חמד.
כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית