En

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שיפודי עוף וענבים

שדרוג מהיר ופשוט מוסיף ענין לשיפודי העוף

איריס צור, מעוז ציון

עוד תזכורת לכך שלעתים דווקא הכנה פשוטה יכולה להיות מוצלחת מאד

החומרים למרינדה:

1/4 כוס שמן זית משובח
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית צ'ילי כפית אורגנו (טרי או מיובש)
כפית רוזמרין
כפית קליפת לימון מגוררת
1/2 ק"ג חזה עוף נקי חתוך לפיסות בגודל 2 ס"מ בערך
כוס וחצי ענבים ירוקים ללא חרצנים
1/2 כפית מלח
כפית מיץ לימון
2 כפות שמן זית משובח

אופן ההכנה:

ערבבו את כל חומרי המרינדה בקערה קטנה.
השחילו לסירוגין פיסות עוף וענבים על שיפודים.
הניחו את השיפודים בקערה שטוחה וצקו מעליהם את תערובת המרינדה.
ערבבו היטב לכיסוי מלא של השיפודים.
השרו במקרר 4-24 שעות.
הוציאו את השיפודים מהמרינדה, שפכו את המרינדה שנותרה בקערה.
המליחו לפי הטעם, צלו על ברביקיו חם 3-5 דקות מכל צד.
לפני ההגשה צקו את 2 כפות שמן הזית וכפית מיץ הלימון על השיפודים

ג'ינגלים

כתבות עיתונות על ענבי טלי

כתבות עיתונות בכל הערוצים ובכל המגזרים וגם בעיתונות העולמית

כתבות וידאו בכל הערוצים

דילוג לתוכן